Home | Nieuws | Wielerclinic Leontien van Moorsel

Wielerclinic Leontien van Moorsel

Juni 2015

Laat je onderdompelen in de fietsbeleving van Leontien van Moorsel. Zij wil je heel graag de fijne kneepjes van het fietsen bijbrengen. Wat is er nu leuker dan een sportieve uitdagende zomerse middag uit? Een fietstocht met professionele begeleiding door het prachtige, bourgondische, Brabantse land. Daar kun je nog lang over napraten!
Het mooiste is, je doet het niet alleen voor jezelf, maar ook voor het goede doel. De volledige opbrengst van deze clinic zal ten goede komen van de Stichting Stop
Hersentumoren. Zie ook www.ventoux3.nl

Het gehele programma voor deze fantastische dag:

Ontvangst bij Cyclolab te Vught
Korte introductie met drankje
Tourtocht door het prachtige Brabantse land naar MBI Veghel
Bedrijfsintroducties van MBI en Cyclolab
Presentatie Leontien van Moorsel
Evaluatie over fietshouding van de deelnemers (gefilmd tijdens de tocht naar Veghel).
Vervolgroute van Veghel naar Vught
Afsluiting in Vught met een drankje

 

Update:

Op 17 juli j.l. organiseerde ons team WecylingVentoux3 een fietsclinic in Vught. Oud Wereld- en Olympische kampioene Leontien van Moorsel en haar man Michael Zijlaard van Cyclingteam Roompot werkten geheel belangeloos mee. Om half 2 vertrok een groep van 35 renners voor een tocht van 65 km. Ondanks wat motregen bleef de sfeer zeer positief en genoot de groep van een geweldig uitgestippelde route door het Brabantse land. Halverwege was er een stop in Veghel en werd onder het genot van wat wielervoer (krentenbollen en bananen) een intrigerende speech gehouden door Leontien. Ze vertelde over haar levensverhaal als topsporter en hoe ze in die periode haar eetstoornis (anorexia) overwon. Recentelijk heeft zij het Leontienhuis in Zevenhuizen geopend waar anorexia patienten worden opgevangen en begeleid. Door haar bekendheid en tomeloze inzet kan zij nu anderen met deze ziekte helpen. Na de pauze brak dan eindelijk de zon door en waaide de groep weer droog. Via de Zuiderplas en de Bossche broek arriveerde de groep rond half 6 weer aan de Stationsstraat in Vught. Onder het genot van een hapje en een drankje bleven Leontien, Michael en alle andere wielrenners nog na en sloten wij de middag rond 7 uur af. Namens het team WecyclingVentoux3 willen wij Leontien, Michael, alle vrijwilligers en donateurs nogmaals hartelijk bedanken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Iedereen een eigen uitdaging,
gezamenlijk 1 doel: STOPhersentumoren.nl 

© 2015 - Alle rechten voorbehouden